Ångestens intåg

  vs.

Det var några år sen sist men idag är det dags igen. Modo Hockey kvalar för att få hålla sig kvar i högsta serien. Läste på ÖA:s hemsida om en undersökning där läsarna fått betygsätta laget och slutsatsen Mikael Nordstrand kom fram till var att folk gav Modo godkänt. Kanske borde den gode Nordstrand gå en kurs i metodik för med en skala 1-5 där bara 1 är underkänt medan 2-5 är godkänd eller bättre får man ett resultat som inte är rättvisande.

Nog om detta. Ikväll är det som sagt dags för kvalseriepremiär och detta sker mot SSK borta. En match som känns förlorad redan 12 timmar innan nedsläpp. Doktorn var nära att bli medtvingad på detta event (har aldrig sett en Modovinst i Sötälje) men den gamle kollegan och SSK:aren som skulle fixa biljetter fick prioritera bort för tandläkaren. Skönt!

Doktorns tips är torsk 4-2, mål av Nagy och Danielsson.

Nu kör vi! 

Back in business

  vs. 

Nu kan ni lugna era oroliga själar ty Doktorn är äntligen tillbaka på banan. Ber om ursäkt för uppehållet men det har varit körigt på jobb och med dotter i kombination med slutspurt i Div 4 Öst/Väst som tagit för mycket tid.

Då var ursäkterna avklarade och vi kan sikta in oss på två JÄVULSKT viktiga matcher. Egentligen så borde ju Nicke Nyfiken få sig en liten omgång igen efter sitt fortsatta grinande kring Anton Hedman men jag orkar inte annat än konstatera att konkurrensen för att bli ledande hockeyskribent på Expressen verkar vara ytterst måttlig.

Ikväll tar Modo då sig an Luleå Bears. En match som för några månader sedan känts förlorad redan i lineupen men som idag känns väldigt öppen. Dessutom saknar Luleå Fälth och skridskofantomen Niinimaa.

I Modo har ju alla utom slovakerna och Byron slutat att producera men man får väl ändå hoppas att Skröder och Danielsson kan göra lite nytta. I övrigt gör Svartvadet och Timander allt för att få sina kontrakt brutna inför nästa säsong och borde givetvis vara bänkade ikväll.

Något säger mig ändå att vi tar detta. 4-2 efter kassar av Nagy, Bartecko, Ritchie och Morten.

Nu kör vi!

RSS 2.0