Derbydags och en titt i spåkulan!



  vs. 


Ojojoj så nervör man kan vara för en match mitt i serielunken. Men nu är det ju så jävligt att man i början av december börjar frukta att detta kan vara avgörande för hela serien. Att åka ner till ladan och möta ett formtoppat skitlag där sållet i kassen fått för sig att han är Tim Thomas är ingen lätt uppgift. Särskilt inte om man heter Modo och har som vana de senaste fyra åren att vika ner sig när det finns läge att närma sig säker mark.

Hela den här veckan är ju som ett enda inferno. Timrå, Linköping, Växjö och Skellefteå. Det är ju helt sjukt viktigt. Så här tippar Doktorn:

Timrå-Modo: 2-4, Modo vinner skotten med 45-19 men det är först i sista sekunderna som Skröder lägger in den i tom kasse

Modo-LHC: 4-3 efter OT. Modo spelar återigen bra men är lika effektiva som Tony Mårtensson i en SM-finalserie. Schremp hjälte i sudden.

Växjö-Modo: 5-2: Ett stillastående Modo blir manglade och Iggulden som inte gjort mål sen i augusti sätter helt plötsligt 4 stycken. Samuelsson skyller på att vi inte "var där"

Modo-Saik: 3-2: Modo studsar tillbaka starkt efter skiten i Växjö och vinner en hård och välspelad match mot Försäsongs-Jocke och hans vänner.

Detta skulle innebära 8 poäng av 12 möjliga, ett helt godkänt facit. Vi siktar på det och börjar med att ge lillasyster smisk ikväll!

Nu kör vi!

PS: Ni följer väl Doktorn på Twitter (där jag är mer aktiv än på bloggen)? Om inte, sök på DoktorHockey och njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0