Derbydags!



  vs. 


Tisdag och dags för derby mot lillasyster. Efter två riktigt bra genomförda matcher men med skralt poängsaldo är det dags för Modo att sno åt sig en trea mot Reject Pikkarainen och hans gelikar.

Nyckeln för Modo är löjligt enkel. Sätt några puckar på chanserna. Timrås recept lika enkelt. Igelkotta och kontra in en puck så kan inte Modo ändra gameplan.

Jag tror faktiskt att bara en av dessa nycklar kommer nyttjas. Med tanke på Timrås hittills obefintliga defensiv och givna puckstrulare som Hedman och Hedin så kommer man inte lyckas vara så tighta som man önskar. Däremot är offensiven vassare och det är absolut inte omöjligt att man sprätter in 2-3 kassar.

Nej den nyckel jag tror kommer vinna tre poäng ikväll är att Modo får igång lite secondary scoring och därmed lyckas få in 4-5 puckar fördelat på 2, 1,1,1 över linorna. När Timrås keeprar dessutom känns rätt mänskliga så är detta ingen omöjlighet.

Vidare kan vi bara hoppas att Skröder får börja peta in lite puckar. Karln får ju flera lägen varje match men agerar Kennholt istället för Loob.

Off Topic
Internmatch med Duvbo igår. Över 30 man i truppen och bra fart. Känns som att det kan bli en kul vinter i Div 4. När Doktorn dessutom gjorde 1+1 och var +3 så förstår ni att scouterna snart börjar dregla :-).

Knappt 6 timmar till nedsläpp. 5-3, Skröder, Nicke Danne, Hannula, Madsen, Hari. Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0