6-poängsmatch!

  vs. 

Så har då drygt en tiondel av serien spelats och det är nu experterna talar om att serien börjat sätta sig.

För Modos del har de inledande fjorton matcherna fördelats ungefär som följer: 2 jättebra, 2 okej, 2 halvdana, 8 totalt urusla!

En av dessa usla var naturligtvis Växjö borta där man agerade lika aggressivt som Kristina Lugn på valium. Nu är det dags för bättring hemma i Grytet och kan bara Köttbullen se till att få ordning på kropp och framför allt knopp (den enda bra match han gjort var FBK hemma) så känns det som en seger.

Kan man dessutom skicka Samuelsson Jr till J20 skulle ännu mer vara vunnet. Jag har en stor respekt för Uffe men vet ärligt inte vad han pratar om när han försöker beskriva den tyngd och checking som Jr tydligen bidrar med. Hur fan ska pojken kunna checka när han inte ens vet var i banan han ska ligga?

Nu till det jag framför allt vill se idag. SNABBA UPPSPEL FRÅN BACK!!! Pöcken och Lövberget (direktöversättning från finskan) måste visa att man har lite spel i huvudet och få upp puckjäveln direkt istället för att börja driva. Att detta sen kräver lite jobb av forwards är kanske självklart för vissa, men absolut inte för alla med 200.00:- i månaden.

Ikväll är det positivt all in! 5-2, trick av Nicke Danne, 1 vardera av Skröder och Hannula och 4 ass av Susse!

Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0