Lidande i Luleå?

  vs. 


Efter den sena torsken mot SAIK är det nu dags för de tappra Modoiterna att ta sig an Simply Red och hans Luleå. På förhand känns den här matchen ungefär lika eggande som Sune Mangs i korsett men förhoppningsvis gör den sena tiden (läs: alkade Lulebor) att detta blir lite fest.

I övrigt var Doktorn iväg på Rangers-Kings i Globen igår och det är inte utan att man blir lite förbannad på hur man nyttjar Zucralosen. Nu är ju Rangers ungefär lika kända för sin lysande taktik och värvningsstrategi som Tomas Ros är för att ha genomfört Ironman men ändå.

Igår lirade han med Wolski (nästan inte alls överbetald) och New Yorks svar på Jacke Blomqvist, Derek Stepan. Att vara kreativ i den miljön är fan inte det lättaste. När man dessutom inte får spela utan Tortorella istället lirar Boyle, Prust och Rupp (tre valrossar som skulle få svårt att spela till sig en tröja i Duvbo) måste ju Zucca ledsna.

Detsamma gäller väl så småningom Tim Erixon. Igår gjorde han en lysande debut genom att göra det man ska som 3-6 back i NHL, nämligen inte synas. Ändå pratar Tortorella om att han behöver lära sig bla bla bla. Hur vore det att skicka ner Sauer och den fruktansvärt usle Del Zotto istället?

Men men, det är inte första gången genom åren som venerna i pannan börjar svälla över NHL-klubbarnas strategier och uppställningsflyttar.

Åter till aftonen. Eftersom Doktorn jinxade förra matchen med ett vinsttips måste det nu gå tillbaka till det normala. Torsk med 3-2 efter mål av Dicken och Nyström.

Till sist: Den som är sugen på att skratta sig harmynt kan läsa Mats "5 matcher" Wennerholms blogg. Nu senast gällde det tacklingar mot huvudet. Är det verkligen förbjudet att själv ha spelat hockey för att få skriva i någon av blaskorna (Lex Nyström)?

Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0