Sanning och konsekvens...



Då det går några dagar utan match är det väl lika bra att ta ut lite aggressioner på andra som förtjänar det. Som ni alla säkert har koll på så gillar Brynäs inte beslutet kring 7 matcher för Bertilsson utan säger att lotterinämnden påverkats av media.  Jag håller med Brynäs om att straffet är orimligt hårt och det endast för att man i den här nämnden av clowner inte klarar av att ta konsekventa beslut utan slänger iväg lite avstängningar hit och dit utan att ta en titt i backspegeln.

Vad som är än roligare är när Expressens egen försäsongsstjärna Nicke Nyfiken Nyström nu beskyller Sundlöv och Brynäs för att vara pinsamma. I något slags retoriskt retarderat försök att jämföra äpplen med vattenmeloner vill Nyström ha det till att inte titta upp i hockey är detsamma som att bli påkörd av någon som kör mot rött.

Sen kommer det mest fantastiska när Nyström säger: - "Sedan ska naturligtvis inte Simon Bertilsson bli någon "poster boy" för vad vi inte vill se på isen. Fler än Bertilsson har delat ut omdömeslösa och onödiga tacklingar den här säsongen"

Nyström kanske borde göra som disciplinnämnden och titta lite i backspegeln innan han börja knacka på tangentbordet? 

http://drhockey.blogg.se/2010/november/domarmissar-anton-hedman-och-sensationsjourn.html

http://hockey.expressen.se/elitserien/1.2221352/du-ar-en-respektlos-fegis-anton-hedman




Kommentarer
Postat av: Joakim

Hehe. Den här bloggen är stor humor. Jag sitter med ett leende när jag läser detta. Fortsätt vara cynisk, jag älskar det.

2011-10-21 @ 11:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0